Welke stappen zijn nodig voor het vinden van de juiste baan?

Gepubliceerd op 30 juni 2023 om 17:11

KansCreator biedt persoonlijke begeleiding bij het vinden van de juiste baan. Dit doen we door u eerst uit te nodigen voor een gesprek om u persoonlijk te leren kennen. Hierin bespreken we onder andere uw vaardigheden, ervaringen en kijken we samen naar baan interesses en mogelijkheden. Vervolgens gaan we voor u aan de slag op zoek naar de passende functie. Hierin staan de wensen en behoeften van u centraal. 

Indien er een match aanwezig is, begeleiden we u naar het sollicitatiegesprek. Samen bereiden we de interview vragen voor. Eventueel staan we ook het sollicitatiegesprek bij.  Na het sollicitatiegesprek, werken we samen naar de eerste werkdag. Gedurende de eerste werkdagen staan we in nauw contact en zorgen we voor een soepele overgang. Ook na de eerste werkdagen blijven we in contact en beschikbaar voor vragen. Periodiek evalueren we hoe het gaat en indien nodig zorgen we voor verdere acties.

Wacht niet en meld je nu aan via het aanmeldformulier of stuur een bericht naar +31610139530 dan nemen we contact met u op. Zet vandaag nog de stap naar een betere toekomst.

Stappenplan Voor Werknemers 1

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.