Als KansCreator vinden wij dat iedereen gelijke kansen verdient en zo zetten we ons dan ook in om dit te kunnen realiseren.

Als KansCreator zijn we ervan overtuigd dat iedereen bijzondere kwaliteiten met zich meebrengt. Als een persoon in het verleden problemen heeft gehad, wil dit niet zeggen dat de stempel de rest van zijn/haar leven moet worden gedragen.

Zo zetten we ons dan ook in voor het creëren van gelijke kansen en mogelijkheden voor onze kandidaten. Door onze persoonlijke aanpak staan we dicht bij onze kandidaten en zijn we bij vragen direct beschikbaar.

Samen verfrissen we het re-integratie process en schieten we de vooroordelen die er nu bestaan volledig de bocht uit.

Wij streven naar gelijke kansen en mogelijkheden 

Uit detentie? Of komt u binnenkort uit detentie? Dan is het hoogstens tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Dit doet u niet alleen. Samen kijken we naar interesses en behoeftes op de perfecte match te kunnen maken. Gedurende het gehele proces staan we voor u klaar en bieden we de nodige ondersteuning. Samen werken we naar een succesvolle re-integratie. 

Aan ons is de taak om iedereen meet te kunnen laten draaien in de maatschappij. Dit kunnen we natuurlijk niet alleen doen. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar gemotiveerde werkgevers die een maatschappelijke bijdrage willen leveren door onze kandidaten baanmogelijkheden te bieden binnen uw organisatie.

Een pessimist ziet de moeilijkheid bij elke gelegenheid; een optimist ziet kansen in elke moeilijkheid.