OP ZOEK NAAR WERKGEVERS MET EEN HART

De voordelen van het in dienst nemen van ex-gedetineerden: een win-win strategie voor werkgevers

Het aannemen van ex-gedetineerden kan een slimme zet zijn voor werkgevers die op zoek zijn naar toegewijde, hardwerkende medewerkers. Hoewel sommigen misschien terughoudend zijn vanwege vooroordelen of zorgen over veiligheid, zijn er tal van voordelen verbonden aan het bieden van een tweede kans aan mensen die hun leven willen verbeteren na hun tijd in de gevangenis. Hier zijn enkele redenen waarom het in dienst nemen van ex-gedetineerden een win-win strategie kan zijn:

Lees meer »

Terwijl steeds meer werkgevers schreeuwen om personeel, worden ex-gedetineerden stelselmatig uitgesloten op de arbeidsmarkt. Werkgevers hebben vooroordelen.

Als KansCreator zijn we ervan overtuigd dat iedereen bijzondere kwaliteiten met zich meebrengt. Zo zetten we ons dan ook in voor het creëren van gelijke kansen en mogelijkheden voor onze kandidaten. 

Onze kandidaten zijn gemotiveerd en hebben de wil om hun leven om te draaien en deel te nemen aan de maatschappij. Wij zijn ervan overtuigd dat, met de juiste kans en ondersteuning, zij kunnen slagen en bijdragen aan uw bedrijf.

Dit doen we door samen te kijken naar mogelijkheden, kansen en behoeften. We willen het re-integratie process verfrissen en de vooroordelen die er nu bestaan volledig de bocht uit schieten.

Om dit doel te bereiken zijn we dan ook op zoek naar werkgevers met een frisse kijk, die ervoor openstaan om onze kandidaten een tweede kans te geven. KansCreator biedt u hierin een unieke kans om gekwalificeerde kandidaten te vinden met een specifieke achtergrond. Door het bieden van een baan, helpt u aan het ontwikkelen van een betere toekomst. Onze kandidaten zijn gemotiveerd zich te beteren en zullen actief aan de slag gaan binnen uw bedrijf. Wij zullen hierin de werknemers blijven coachen en ondersteunen gedurende het gehele traject, daar hoeft u zich als werkgever dus niet mee bezig te houden ;)


Onze missie is om te zorgen voor een soepele overgang van de gevangenis naar het werkende leven. Wij werken nauw samen met lokale bedrijven om te zorgen voor geschikte vacatures voor onze kandidaten en bieden hen de nodige training en ondersteuning om te kunnen slagen in de nieuwe rol.


"Onze kandidaten bezitten verschilende eigenschappen en competenties. Door focus te leggen op deze competenties kunnen onze kandidaten van grote betekenis zijn binnen uw organisatie. " - KansCreator


Een unieke service voor opdrachtgevers om gekwalificeerde kandidaten te vinden met een specifieke achtergrond

Door samen te werken met kanscreator kunt u gekwalificeerde kandidaten verwachten waarin kanscreator bijdraagt aan een soepele en succesvolle samenwerking.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zullen u  helpen bij het vinden van de juiste kandidaat voor uw bedrijf. Laten we samen werken aan een betere en rechtvaardigere samenleving.


Het is immers van groot belang dat onze doelgroep een baan kan vinden, waar ze zich veilig en gewaardeerd voelen. Onze kandidaten zijn eerlijk, kans grijpend en zeer gemotiveerd om zichzelf te verbeteren en mee te bouwen aan een betere toekomst.


Bent u een werkgever en wilt u bijdragen aan ons maatschappelijk doel. Help ons door het aanbieden van baanmogelijkheden in uw organisatie.  

Meldt u aan via onderstaand aanmeldformulier en/of stuur een mail naar info@kanscreator.nl

Aanmeldformulier werkgever

KansCreator helpt u bij het vinden van de juiste kandidaat!