Welkom bij Kanscreator, een uitzendbureau gespecialiseerd in het bieden van werkgelegenheid aan ex-gedetineerden. Wij geloven dat iedereen een tweede kans verdient en willen u de kans bieden om uw leven weer op de rails te krijgen.

Komt u binnenkort uit detentie? Of bent u al een tijdje uit detentie? Wat nu?

KansCreator helpt u bij al uw vragen. De eerste weken na detentie staat het leven van ex-gedetineerden vaak op losse schroeven. Goede nazorg verkleint de kans op herhaling van crimineel gedrag. Daarom helpen wij u om alle nodige zaken in orde te maken, zodat u een zorgeloos leven kunt leiden. Nadat alle rechtszaken in orde zijn, gaan we op zoek naar passend werk. We weten dat dit een moeilijk proces is  en daarom bieden wij onze service aan om u hierbij te helpen en dit proces voor u te vergemakkelijken. 


"De mogelijkheid voor ex-gedetineerden om werkervaring op te doen en hun vaardigheden te verbeteren"

Onze Missie 

Creëren van gelijke kansen en mogelijkheden voor onze kandidaten 

Onze Visie

Het koppelen van kandidaten met een justitieel verleden met werkgevers om een duurzame arbeidsrelatie te ontwikkelen (een TopMatch!).


Interactieve begeleiding

Middels onze interactieve begeleiding staan we dicht bij onze kandidaten. Er wordt een persoonlijk plan gemaakt dat aansluit bij de wensen en behoeftes. Samen stellen we een stappenplan op om een stabiel en delict vrij bestaan op te bouwen. Ook maken we de kandidaat wegwijs in de zoektocht naar werk en huisvesting, het oplossen en voorkomen van schulden en het regelen van uitkeringen. 

Fase 1

Fase 2

Tijdens detentie tijd wordt de kandidaat benaderd om zo vroeg mogelijk te beginnen met het proces. Tijdens de bijeenkomsten wordt er kennis gemaakt en kijken we samen met de kandidaat naar toekomstmogelijkheden. 

In deze fase ben je als ex-gedetineerden vrij van detentie om te werken. Wel kan het geval zijn dat het werk onder toezicht moet gebeuren. We begeleiden onze kandidaten persoonlijk en kijken samen naar wensen en mogelijkheden.


Wij bieden
Een persoonlijke aanpak Wij nemen de tijd om u persoonlijk te leren kennen en uw specifieke behoeften en wensen te begrijpen.
Geschikte vacatures Wij selecteren vacatures speciaal voor u en geven u de kans om uzelf te bewijzen.
Training en ondersteuning Wij bieden u training en ondersteuning om u te helpen slagen in uw nieuwe rol.
Volgens contract U zult werken volgens een formeel contract met duidelijke arbeidsvoorwaarden en rechten.

Wij zijn ervan overtuigd dat, met de juiste kans en ondersteuning, u kunt slagen en bijdragen aan uw nieuwe werkgever en aan de maatschappij.


Stappenplan Werknemers

Door samen te werken met Kanscreator, kunt u er zeker van zijn dat u de juiste kans en ondersteuning krijgt die u nodig heeft om te slagen in uw nieuwe rol. Laten we samen werken aan uw toekomst!

Stappenplan voor Werknemers
124 downloads

Welke stappen zijn nodig voor het vinden van de juiste baan?

KansCreator biedt persoonlijke begeleiding bij het vinden van de juiste baan. Dit doen we door u eerst uit te nodigen voor een gesprek om u persoonlijk te leren kennen. Hierin bespreken we onder andere uw vaardigheden, ervaringen en kijken we samen naar baan interesses en mogelijkheden. Vervolgens gaan we voor u aan de slag op zoek naar de passende functie. Hierin staan de wensen en behoeften van u centraal. 

Lees meer »

MELD JE NU AAN!!

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen bij het vinden van een geschikte vacature en uw volgende stap in het werkende leven. Laten we samen werken aan uw toekomst.


KansCreator helpt u bij het vinden van de juiste baan. 

Ze lachen om mij, omdat ik anders ben. Ik lach om hen, omdat ze allemaal hetzelfde zijn ;-)
- Kurt Cobain